jaggerdigmittliv

Om sexuella övergrepp, Självskadebeteende och Ångest

skjuts till skolan

Kategori: Minnen

Varje gång jag hör hans namn eller tvingas nämna hans namn kommer bilder och minnen upp i huvudet. Han har ett relativt vanligt namn och en kille i min klass bär det namnet så det sker ju ganska ofta. Jag har inte efter alla dessa år vant mig vid att säga hans namn även fast det inte är honom jag pratar om. Tror det är en sån grej som aldrig kommer försvinna. Tänk om jag skulle bli kär i en kille men samma namn som honom, skulle ALDRIG kunna vara tillsammans med någon med samma namn, Långa killar med svart hår kan också framkalla tankar, även killar som har skägget på samma sätt som han hade.

När jag var tillsammans med mitt ex hatade jag när han hade skäggstubb. Det påminde om honom när jag kände mitt ex skäggstubb mot min kropp. 

Jag tror jag har mycket minnen som finns långt långt in i mig som jag har förträngt. Frågan är om man ska låta dom finnas kvar djupt här inne eller om man ska handskas med dom nångång? jag har inte brottom. Ett minne som blivit tydligare dom senaste månaderna är när han kör mig till skolan, jag sitter bredvid mig och han smeker mina bröst och insidan av låren. Jag vet itne var jag ska titta så jag sitter bara och ser ut genom fönstret. När vi är framme i skolan säger vi hejdå och jag går ut ur bilen. Minns bara vissa sekvenser från bilresorna till skolan. Kanske var 1 gång i veckan han körde mig. Har faktiskt ingen aning. Kan varit oftare, kan varit mer sällan. Har inget tidsperspektiv alls när det gäller dessa år. Jag minns inte vad som sas eller något mer. Ibland kan jag undra om det hänt värre saker än det jag minns, om saker kanske hänt som jag förträngt. Vad vet jag?

tankar

Kategori: Drömmar

I natt drömde jag om honom. Vi var på en båt, jag var mig i min nutida ålder.  Han började ta på mig och jag tyckte om det men ångesten fanns där. Jag blir äcklad! Hur kan jag drömma så sjukt? Har börjat sett honom framför mig nu när jag är på besök i min hemstad över påsken. Ser honom lite här och där, men egentligen är det inte han jag ser. Bara illusioner. Har börjat tänka lite på att det skulle vara intressant att träffa honom och prata. Jag undrar vad han skulle säga? vad skulle jag säga? vad skulle jag känna? Undrar om han tänker på mig, undrar om han vill be om förlåtelse. Många frågor - inga svar. Hur lever han? Har hört ryktesvägen att han har en flickvän som har barn. Det gör ont i mig att höra. Tänk om han gör samma sak mot barnet som han gjorde mot mig. Eller han har gått vidare? Blivit "botad"? Han har tjänat sitt straff men går verkligen pedofili bort. Minns att jag hittade barnporr på hans dator en gång. Då borde jag kanske förstått att det inte var mig det var fel på... äsch, vad vet jag?