jaggerdigmittliv

Om sexuella övergrepp, Självskadebeteende och Ångest

hej alla glada

Kategori: Allmänt

jag lever och livet flyter på. har itne haft ork eller tid för att blogga. kommer låta bloggen vara kvar och får se om jag tar tag i skrivandet igen nångång.
hoppas ni mår bra

Kommentarer

 • johanna säger:

  Anmäl dig gärna till veckans blogg och vinn en länkning bland alla mina läsare! ;D Good luck!  Direktlänk: http://www.nattstad.se/johannalicious?id=1948529

  2011-10-13 | 08:44:00
  Bloggadress: http://nattstad.se/johannalicious
 • Linn säger:

  Ville bara titta in & meddela att jag har en grej på bloggen där läsare/andra personer kan skicka in sina "kärleksproblem" eller kanske bara ett vanligt "problem" antingen till min mail eller kommentera det så svarar jag i bloggen som jag har gjort tidigare eller så svarar jag i mail, beror på om ni tycker att erat "problem" är för privat för att delas med andra..

  Man får självklart välja att vara anonym, det är förståeligt!!  Jag har valt att göra detta då jag älskar att hjälpa andra människor, att få dom glada då andra personers lycka gör mig lycklig!  Förlåt om jag störde & du behöver inte alls godkänna denna kommentar om det är så, ville bara dela med mig av detta.

  Hoppas du haft en fin dag & fortsätter att få en fin kväll!  Kram

  2011-11-21 | 19:13:58
  Bloggadress: http://nattstad.se/linnhahne
 • Monica Lindberg säger:

  Hej! Jag skulle så gärna vilja att du hörde av dig till mig! Läste vad du skrivit här.  Förstår att du måste ha haft ett helvete. Jag ska bli barn och ungdomsterapeut, alternativt också jobba inom rättspsyk. Du får jättegärna skriva om du behöver nån att prata med.  Kram  monicalindberg81@hotmail.com  2012-06-17 | 21:48:39

Kommentera inlägget här: